[Kuźnia Gier] W Kuźni fajnie jest - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Taramelion,
Ach stary, dobry Puszon... przyjechał do nas ze swoim towarem ale zapomniał, że my mamy dość specyficzny rynek. Trzeba wysłać mu sowę z przypomnieniem.
Ekhtelion,

W Kuźni Gier (u twórców karcianki Wiedźmina) pewni krasnoludcy kowale znów zabrali się do roboty. Na swoim straganie wystawili nowe towary... Widziałem tam przepiękną Mozaikę target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Mozaikę oraz coś o nazwie "Rice Wars target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Rice Wars" – będę musiał się temu przyjrzeć bliżej... Rozmawialiśmy także ze starym krasnoludem.. zaraz zaraz, jak go zwali ziomkowie? Aha... Puszon, tak... No więc właśnie, rozmawiałem z Puszonem który zdradził mi w największej tajemnicy, że Kuźnia zamierza wyjechać na Wielki Targ w mieście ludzi – Essen. A po powrocie będą kończyć nowe produkty... jakiś Wolsung czy coś takiego. Za to naszą uwagę zwrócił szczególnie piękny Wiedźmiński skrypt target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Wiedźmiński skrypt i inne dzieła target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">dzieła ogólnie dostępne!

Wczytywanie...