[Wiedźmin] Wiedźmin - Edycja Rozszerzona - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Taramelion,
To mi się pomieszało. Za dużo czytam i za mało jem pewnie. Sprawdziłem - masz rację.
Ekhtelion,
Wiedźmin kosztował ~20mln złotych. Na zachodzie na pewno sprzedał sie w milionie sztuk, nawet jeśli kosztował 20$ to koszt im się zwrócił i to z wielokrotną nawiązką.
Taramelion,
Mają pewnie plan niecny i szpetny ja wujek Fester... sequel pewnikiem zrobią... ale muszą pociągnąć jeszcze kasę z jedynki bo zdaje się mi, że jeszcze się im nie zwróciła. Pomimo wielu nagród.
Ekhtelion,
Mym skromnym zdaniem to kpina jest. Prawie w rok po premierze zamiast ciężko pracować nad dodatkiem lub nawet nad częścią drugą twórcy tracą czas i pieniądze na co? Na coś co można nazwać Wiedźminem 1 i 1/2. Na zachodzie dodatki zapowiada się już w parę dni po premierze, a początek prac nad sequelami po paru tygodniach/miesiącach, a u nas co? Na co liczy CD-Projekt? Na wyciągniecie jeszcze więcej kasy? Żeby się nie przeliczyli...
Baager,

Niedawno dowiedzieliśmy się, że nowa łatka, którą jest Edycja Rozszerzona Wiedźmina powinna się pojawić na początku września. Fani gry nie mogą się jej doczekać i mają nadzieję żeby nie był to przedwczesny alarm jakim był pierwszy termin.

Zmiany jakie znajdziemy w stosunku do poprzedniej wersji są dosyć znaczące, bowiem usprawnieniu uległ system zarządzania ekwipunkiem, poprawiono animacje postaci, system walki oraz znacznie zwiększono różnorodność NPC-ów. Zapowiedziano także optymalizację silnika gry, co ma przyspieszyć proces wczytywania obszarów.

Osoby, które już zakupiły ową grę odpowiednią aktualizację będą mogły pobrać z Internetu, bez żadnych opłat dodatkowych. Natomiast osoby, które kupią nową wersję Wiedźmina będą miały kilka dodatkowych płytek w zestawie oraz mapę.

Wczytywanie...