Wyniki ankiety - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_*,
To zależy od systemu. Gdyby wprowadzono nowoczesne rozwiązania administracyjne ile Polska by oszczędziła...
Strażnik,
Nieprawdą jest, że Polska jest krajem biednym. Wręcz przeciwnie, jesteśmy krajem bardzo bogatym Spójrzcie, jak wysokie podatki płacimy oraz ilu zbędnych urzędników utrzymujemy. Biedne to są kraje Sahelu.
Gość_*,
Waktycznie

Nie chcę się jakoś czepiać ale to po prostu mnie rozbroiło...

HIT SEZONU! :Dobre...
Drake,
Waktycznie gry są o nas tańsze. Załużmy, że na zachodzie kosztują 2 razy więcej. Dla tamtejszych ludzi to i tak jest nic, ponieważ zarabiają przeciętnie ponad 4 razy więcej ;]
Gość_*,
Tia... Gdyby Wiedźmin był za 59.90 to z chęcią bym kupił. Zresztą może się okazac, że będzie zabugowany i nawet tyle (patrz G3 w platynowej kolekcji) to i tak za dużo
Tokar,
Polska może i nie jest najbogatsza (ale biedna też nie jest), ale gry są tu tanie jak barszcz. Porównaj sobie ceny gier premierowych na zachodzie z tymi naszymi. Jest ogromna różnica... Jeżeli niektórych ludzi nie stać, to mogą poczekać tych parę miesięcy, aż gra pojawi się, w którejś taniej serii albo na jakąś specjalną promocję, dzięki której cena owej gry się pięknie (zazwyczaj o połowę) obniży. Ja tak przynajmniej robię. Świat się mi nie zawali jak nie zagram w dniu premiery, a jak gra jest dobra to nie straci nic ze swojego uroku
Taramelion,
Trudno, takie życie. Zresztą wcale tu o to nie chodzi. Większości po prostu nie chce się kupować za 59.90 bo mogą mieć za 5 złotych od kumpla.
Polska wbrew pozorom nie jest biedna.
Drake,
Czy tak trudno zrozumieć, że Polska nie należy do najbogatszych krajów? Większości po prostu nie stać.
Taramelion,
Fuj! Jak wielu piratów w naszym kraju żyje...
Mimo wielu atrakcyjnych ofert wydawnictw piratów dalej jest zatrważająco dużo. Smutne to, bo gry im się podobają - ale podzękować twórcom nie chcą.
Strażnik,

Ogłaszamy wyniki ankiety. Pytanie brzmiało: Wiedźmin już prawie gotów, a Ty? Wyniki przedstawiają się następująco:

Wyniki ankiety

Zachęcamy głosowania w najnowszej ankiecie. Pytanie brzmi: W cRPGu największe znaczenie ma dla Ciebie...

Wczytywanie...