[World of Warcraft: Wrath of the Lich King] World of WarCraft - Wrath of the Lich King - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_*,
Ja osobiście lubię WoWa ale nie żeby płacić co miesiąc 60 zł. Grę polecam tylko trzeba uważać żeby nie spędzać za dużo czasu przed nią bo można się uzależnić poważnie
Gość_*,
Można grać na zwykłym WoWie, a jesli chcemy dodatki z dodatku to kupujemy TBC Z WOTLR będzie tak samo ;]
Gość_*,
A jak to wogóle jest? Kiedy wychodzi dodatek to można wciąż grać z podstawką? I czy do zainstalowania nowego potrzebny będzie BC?
Gość_*,
Można założyć trialowe konto na okres 10 dni
Gość_*,
Hmm.. a może jakieś demo jest? Trial? Można zdobyć?
Gość_*,
Każdy oczekuje czegoś innego, widac ty oczekiwałeś czegoś zupełnie innego
Gość_*,
Jeżeli spodziewasz się czegoś adekwatnego do wydanej kasy, to się zawiedziesz. Przynajmniej Ja sie mocno zawiodłem;/
Strażnik,
Hmm, trzeba płacić co jakiś czas Jeśli masz wypchaną kieszeń na pre-paidy, to możesz się skusić. Ale moim zdaniem lepiej kupić dodatek do GW.
Gość_*,
Wroar...
Nigdy nie grałem w WoWa. Popełniłem tylko L2 i GW. Skusić się? Polecacie?
Ven'Diego,

World of WarCraft – Wrath of the Lich King, to nadchodzący dodatek jednej z najpopularniejszych gier mmorpg. To nie plotki, Blizzard udostępnił specjalną stronę, gdzie umieszczone są informacje, artworki, screeny i wiele innych ciekawych rzeczy.

Na razie to tylko ogólne informacje, ale wiadomo, że twórcy WoW'a nie śpią. Na tej target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">tej stronie, możemy się dowiedzieć co nie co więcej oraz zobaczyć teaser trailer.

Wiadomo już, że nadchodzący dodatek przyniesie:

• Nową klasę – Death Knight.
  • Maksymalny level zostanie podwyższony do 80.
  • Nową profesję – Inskryption.
  • Nowy kontynent Northrend.
  • Możliwość oblężenia fortec, uszkadzania budynków.
  • Możliwość zmiany fryzury podczas gry oraz wprowadzone zostaną nowe tańce
  • Nowe podziemia, które zawierać będą niebezpieczne monstra oraz ogromne skarby.
  • I wiele wiele więcej.

Zostaje nam cierpliwie czekać na więcej informacji i oczywiście na "Wrath of the Lich King".

Wczytywanie...