[Wiedźmin] Zamówienia na Wiedźmina od środy - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Dany,
Powinno być przekierowanie osób, które np. włożyły już do koszyka na inny serwer, by nie było sytuacji, że gdy klikasz na złóż zamówienie, to ci strona pada... Męczyłem się z tym około godziny. W końcu udało się, jak się trochę zluzowało.
Gość_*,
Fakt, CDP zrypało sprawe. Powinni uruchomić dzisiaj pre-ordery tylko EK, a podstawową edycję za kilka dni. Przynajmniej troche by to zluzowalo serwery, bo ludzie sie puścili na te EK (w końcu to limitowana edycja i nic dziwnego) a Ci co zamawiali podstawkę (a jest ich trochu) tylko niepotrzebnie je zapychali.
Gość_*,
Wszystko ładnie, pięknie tylko CDP zawaliło... serwy padły... z deka nie dopuszczalna sytuacja.
Gość_*,
Ludzie... nienakręcajcie korby. Na bank w ciągu jednego dnia wszystko niepójdzie, a tylko stresujecie innych:)
Gość_*,
Ja i tak kupię zwykłą edycję : P Ale faktycznie nie zdziwię się jeśli wszystko pójdzie w ciągu godziny licząc od rozpoczęcia sprzedaży : P
Gość_*,
Ilość sztuk EK = 2999... Ja myślałem, że będzie gdzieś koło 5 kół... Chyba sobie odpuszczę. W ciemno nie kupuję, a jak Ekh gdzieś tam powiedział - cena też pewnie będzie iście kolekcjonerska Idę się rzucić z mostu... Albo rozbiję namiot przed komputerem...
Ekhtelion,
Zdrajca, czemu im powiedziałeś Teraz wszyscy polecą i wykupią.
Ranger,

Na stronie gram.pl target="_blank">gram.pl pojawił się jeden z najbardziej wyczekiwanych newsów:

Mamy doskonałą informację dla wszystkich niecierpliwie wyczekujących zbliżającej się premiery Wiedźmina! Już w najbliższą środę, 27 czerwca, sklep gram.pl rozpocznie przyjmowanie zamówień przedpremierowych na obie wersje gry – standardową i kolekcjonerską.

Ceny jeszcze nie podano.

Wczytywanie...