Nowe szaty króla... - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Nazin,
A co najciekawsze w bazie nie ma żadnej dziury w numerach komentarzy o.O
Gość_*,
Hmmm... ciekawe, wchodziłem tu codziennie przez ostatnie 3 dni i żadnego nie widziałem... Może pomyliłeś nas ze strefą? : P
Gość_*,
były tutaj, widziałem, a teraz ich nie ma. fajnie macie, zostawic sobie tylko te słodzące
Gość_*,
omfg jeśli możesz to podaj daj jakiś komentarz z krytyką...
Gość_*,
Dawniej były bo pamiętam wpisy w księdze gości na przykład. Pod względem kolorystyki to zmiana jakaś nie za duża.
Nazin,
Żaden komentarz nie został skasowany...
Gość_*,
heh fajnie macie ze kasujecie komentarze z krytyką.... omg
Gość_*,
Specjal for Mid mój komentaz ze strefy:
Dobra robota. Pozdrowienia od konkurencji Dział Wasze GE już niedługo, a akienta działa mi bez zarzutów
Dany,
No i jest git Ikonki Forum, Wasze GE itp. mogłyby być większe, ale ok.
Gość_*,
Cóż za piękny layout, pani anonimowa^^
Gość_*,
Lepiej wygląda, trzeba przyznać, ale góra za bardzo narzuca się userowi prosto w twarz. No i oczywiście tradycyjnie konkurencja musi mieć złe zdanie, czy kiedyś nastanie czas gdy osoba z przeciwnego obozu powie co najmniej nawet ładne? Chyba nie...
Gość_*,
No nie powiem... sukces panowie, sukces Lay dopracowany, dobrze się prezentuje. Przyjemna nawigacja, dobre rozłożenie informacji, pochwalę też sporą przestrzeń na newsy, w końcu to ważna część serwisu. Skrytykuję ankietę, bo mi nie działa i dział Wasze GE, który też nie działa... Ale to chyba dociągniecie już niedługo? Wiecie, jak sobie popatrzałem do konkurencji (strefa), to nie wiedziałem, śmiać się, czy płakać? Toż ich lay jest tragiczny...
Strażnik,
Dzięki za nicka Nigdy go mi nie podałaś... Poprawiłem i przepraszam.

Dzięki Orish I powodzenia.
Gość_*,
pargnie pozostać anonimowa, no ładnie >_>
Gość_*,
Zmieni, zmieni Ale dopiero na swoje piąte urodziny pewnie, czyli w lipcu. Nie mamy własnych alchemików i artystów, więc musimy pomocy szukać na zewnątrz
Gość_*,
Orish niech jeszcze Insimilion zmieni do kompletu
Gość_*,
Gratulacje za nowy lay, jest o niebo lepszy od nowego strefowego...
Gość_*,
Finally!
Gość_*,
Finally!
Gość_*,
HARDKOR np piękne logo : P
Wczytywanie...