A co najciekawsze w bazie nie ma żadnej dziury w numerach komentarzy o.O
Nowe szaty króla... - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Hmmm... ciekawe, wchodziłem tu codziennie przez ostatnie 3 dni i żadnego nie widziałem... Może pomyliłeś nas ze strefą? : P
były tutaj, widziałem, a teraz ich nie ma. fajnie macie, zostawic sobie tylko te słodzące
omfg jeśli możesz to podaj daj jakiś komentarz z krytyką...
Dawniej były bo pamiętam wpisy w księdze gości na przykład. Pod względem kolorystyki to zmiana jakaś nie za duża.
Żaden komentarz nie został skasowany...
heh fajnie macie ze kasujecie komentarze z krytyką.... omg
Specjal for Mid mój komentaz ze strefy:
Dobra robota. Pozdrowienia od konkurencji Dział Wasze GE już niedługo, a akienta działa mi bez zarzutów
Dobra robota. Pozdrowienia od konkurencji Dział Wasze GE już niedługo, a akienta działa mi bez zarzutów
No i jest git Ikonki Forum, Wasze GE itp. mogłyby być większe, ale ok.
Cóż za piękny layout, pani anonimowa^^
Lepiej wygląda, trzeba przyznać, ale góra za bardzo narzuca się userowi prosto w twarz. No i oczywiście tradycyjnie konkurencja musi mieć złe zdanie, czy kiedyś nastanie czas gdy osoba z przeciwnego obozu powie co najmniej nawet ładne? Chyba nie...
No nie powiem... sukces panowie, sukces Lay dopracowany, dobrze się prezentuje. Przyjemna nawigacja, dobre rozłożenie informacji, pochwalę też sporą przestrzeń na newsy, w końcu to ważna część serwisu. Skrytykuję ankietę, bo mi nie działa i dział Wasze GE, który też nie działa... Ale to chyba dociągniecie już niedługo? Wiecie, jak sobie popatrzałem do konkurencji (strefa), to nie wiedziałem, śmiać się, czy płakać? Toż ich lay jest tragiczny...
Dzięki za nicka Nigdy go mi nie podałaś... Poprawiłem i przepraszam.
Dzięki Orish I powodzenia.
Dzięki Orish I powodzenia.
pargnie pozostać anonimowa, no ładnie >_>
Zmieni, zmieni Ale dopiero na swoje piąte urodziny pewnie, czyli w lipcu. Nie mamy własnych alchemików i artystów, więc musimy pomocy szukać na zewnątrz
Orish niech jeszcze Insimilion zmieni do kompletu
Gratulacje za nowy lay, jest o niebo lepszy od nowego strefowego...
Finally!
Finally!
HARDKOR np piękne logo : P