[World of Warcraft] Powstanie ekranizacja serii gier "Warcraft" - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Ekhtelion,
A tak gwoli wyjaśnienia. Nie wiem czy zauważyłeś ale jesteśmy serwisem amatorskim, tworzonym przez zapaleńców i, uwaga, niekomercyjnym. Poza tym wszyscy mamy naukę/pracę i życie osobiste . Jeśli wydaje ci się, ze to jest wszystko takie proste to zapraszamy. Dołącz do nas i spróbuj przez tydzień dodawać newsy, tak, żeby każdy gostek który nas odwiedzi czuł się usatysfakcjonowany.
Ekhtelion,
Pewnie, że masz nam WSZYSTKO pisać. Skoro tyle już piszesz to mozesz pisać WSZYSTKO inne. A newsów nam goscie nie przysłają. Mamy nakręcanego elektronicznego ratlerka którego wpuszczamy codziennie rano do internetu przez port RJ po czym on nam przynosi newsy w zębach. Mały to piesek dlatego czasamy zanim nam coś ciekawego przyciągnie to trochę czasu mija.
Gość_*,
Wystarczy poszukac nieco po necie a co ja mam wam wszystko pisac? Moze jeszcze w ogole te wasze newsy to wam goscie podsylaja.
Ekhtelion,
No bo żeś kolego nam o tym nie napisał to skąd mieliśmy to wiedzieć?
Gość_*,
Buahahahahahhahahahahahha!!! To bylo wiadome juz kilka miesiecy temu ale refleks.
Tokar,

Studio producenckie Legendary Pictures nabyło prawa do stworzenia filmu w oparciu o bestsellerową serię gier "Warcraft" firmy Blizzard. Wytwórcy filmu już teraz zapowiadają, że nie będzie to ekranizacja żadnej z gier, ale zupełnie nowa, niezależnie fabularnie produkcja osadzona w świecie Azeroth. Więcej informacji jak na razie nie ujawniono...

Wczytywanie...