phi , Pudzian na malym to z 100 minim a serio - ktore miesnie to by cwiczylo nie wiem , ale na pewno refleks i pomyslowosc , zrecznosc tez
Gra Na Kompie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ta ale ma tak wycwiczone miesnie palcow i ile tam jakies są ze podnosze 15 kg na malym.... palcu u reki no co
jasne , ze komp to sport . e-sport . ale tylko granie przez net w mojej opini . bo tylko tu jest rywalizacja . no i oczywiscie np. w sieciach osiedlowych tez
O Boshee, Gamec wstydził byś się stawiać tak idiotyczne topici..
Siedzenia przez cały dzień przed ekranem monitora w żadnym wypadku nie można określić mianem "Sport", no chyba jeśli ktoś chce spróbować uprawiać ten "sport" długodystansowo, to życze wam przyjemnego leczenia zanikających mięśni..
Siedzenia przez cały dzień przed ekranem monitora w żadnym wypadku nie można określić mianem "Sport", no chyba jeśli ktoś chce spróbować uprawiać ten "sport" długodystansowo, to życze wam przyjemnego leczenia zanikających mięśni..
[snapback]7051[/snapback]
Gamec szachistą jest i cwiczy palce ...
O Boshee, Gamec wstydził byś się stawiać tak idiotyczne topici..
WOW, komp to mój presshess, jeśli siedzę na kompie to od 2-4 przeważnie,a wię takim maniakiem nie jestem ...
No wlasnie mowcie tu maniacy gier kompowych W co jak czesto i wogole wszytsko about Extremalna Gra Na Kompie (EGNK)