Nie no fajna ta tapetka , ta z WOWa sie nawet nie umywa:
Guild Wars – tapeta - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
No to ja wiem, ale przyznaj Ekh, że ostatnie tapety z WoW wyglądają jak zwykłe screeny z gry... Mogliby się trochę bardziej postarać, bo to co teraz prezentują jest wręcz beznadziejnym badziewem
Racja, ale trzeba widzieć czy polityka przynosi korzyści czy też nie (choć co tu za korzyści ze ściągnięcia tapety ). W każdym bądź razie w żadną z gier nie grałem, a kierując się samymi względami wizualnymi, o wiele lepiej prezetuje się ta, więc też ją ściągnąłem. PS. Czy Wy też, patrząc na te wszystkie rozdzielczośći możliwe do ściągnięcia, łapiecie jakieś kompleksy ?
Panowie, panowie. Tylko, że to są renderingi a nie tapety robione na enginie. Z WoWa też można takie znaleźć i są równie ładnie. Wyrenderować takie bajery każdy umie i nie chodzi tu o to czy to WoW czy GW. Jedni mają taką politykę a inni taką.
Hehe tylko, która to tapeta z GW, a która z WoW. Blizzardowi po prostu skończyły sie pomysły A tą tapetkę już sobie wrzuciłem na pulpit, bo taka fajna mroczna
A teraz porównajcie sobie tapetę z WoW i GW. Ta jest po prostu przecudna i chyba zaraz sobię ją walnę na pulpit. A z WoW ? Zwykły screen z gry
No ale są gusta i guściki
No ale są gusta i guściki