A mi udało się NWN ukończyć na 19 poziomie i zabrakło mi chyba 800 pkt doświadczenia do 20 poziomu. Chociaż, jak już wcześniej wspomnieli, jest kilka miejsc, gdzie można zdobywać co chwilę doświadczenie(np w Czarnystawie, uwalniając zwierzęta z klatek). Mimo to ja wolałam przejść po prostu grę drugi raz
Ukończenie gry z Maksymalnym poziomem? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
ja ukończyłem tą gre na poziomie 17 albo 18 nie jestem pewien... ale raczej 18 wiem że było ciężko ten poziom osiągnąć ale było warto... a co do tego kogoś co pisał że doszedł do moragi na 13 to po prostu dziwne... mój kuzyn nie wykonał żadnego questa pobocznego a osiągnoł 15...
Nie jaj. Co chcesz nabijać caluteńki dzień w szkielety? Buhahahahahahahaha!!!!!!!!!
P.S
A tak właściwie ukończyłem podstawkę na 40(dzięki HotU)
Teoretycznie nie ma limitu. Obecnie jestem w drugim rozdziale i jest takie miejsce w Nawiedzonym Lesie, gdzie znajduje się kolumna. Za każdym razem kiedy wybierzesz złą kombinację pojawiają się 2 szkielety. Oczywiście nie chciało mi się bawić w nabijanie doświadczenia. Ale można sie mylić w nieskończoność, więc można zdobyć nieskończoną liczbę doświadczenia. Czyż nie?;>
PS.Może się mylę jeśli tak to wyprowadźcie mnie z błędu, choć uważam że rozumowanie moje jest dobre^.^
PS.Może się mylę jeśli tak to wyprowadźcie mnie z błędu, choć uważam że rozumowanie moje jest dobre^.^
Hmm, to i tak nieźle. Mnie się maksymalnie udało osiągnąć 16 lvl . Widać cienias ze mnie .
Ukończenie podstawki na 20 poziomie jest wysoce wątpliwe. Miałe przyjemność grać kilkanaście razy i nigdy ta sztuka nie udała mi się. Grałem palkiem, druidem, bardem, wojownikiem, kapłanem, łowcą, łotrzykiem nawet... I nic. Kończyłem NWN na 18 poziomie. Nigdy wyżej.
Swobodnie uzyskujemy w podstawie 20 poziom, jeśli tylko chcemy siię trochę napracować. Nabijalnia poziomów jest np. w Czarnymstawie w posiadłości Rumbottoma.
Chyba nie robileś questów pobocznych :> Bo tak troszeczkę mały lvl...
ja mam maly problem bo jestem przed sama moraga a mam 13 poziom i jak cala gra byla prosta to teraz sie jakos trudno zrobilo gram czarodziejem
18 lvl... Powiedzmy, że nie chciało mi się latać i robić wszystkiego
Ale jeśli ktoś ukończył na 20... Respect
Ale jeśli ktoś ukończył na 20... Respect
Ja mam tak smiesznie ze zaczalem gwac na 10 i robiac wszystkie questy w 4 rozdziale ma chyba 17, myslalem ze mnie wyniesie na wiecej a tu nic...
Ja po walce z Moragą awansowałem na 18 lvl. Grałem kapłanem o charakterze Praworządny Dobry, toteż zwykle wybierałem rozwiązania mniej krwawe... I, najczęściej, warte mniej doświadczenia. Wykonałem 95% questów (nigdy nie zakładam, że znam grę na wylot ), większość plugastwa wałęsającego się po Neverwinter i okolicach odesłałem w niebyt. Zaryzykuje jednak twierdzenie, że 19 poziom jest do zdobycia. Chyba nawet przejdę Neverka raz jeszcze, żeby dotrzeć do najbardziej skrytych źródeł cennego expa.
SoU i HotU to już ińsza ińszość. Pierwszy dodatek zakończyłem, o ile mnie pamięć nie myli, ok. 14 lvlu. HotU natomiast, wykorzystując wspomnianego wyżej kapłana, na poziomie 32 (kapłan 26 i 6 Czempion Torma).
SoU i HotU to już ińsza ińszość. Pierwszy dodatek zakończyłem, o ile mnie pamięć nie myli, ok. 14 lvlu. HotU natomiast, wykorzystując wspomnianego wyżej kapłana, na poziomie 32 (kapłan 26 i 6 Czempion Torma).
Ja kończe NWN między 16-18 poziomem...a HoU gdzieś kończyłem z 32? Albo 34 jakos tak.
Cytat
jezeli sie ja oszczedzi to Ari dale jeden poziom badajze..
Na pewno nie .
jezeli sie ja oszczedzi to Ari dale jeden poziom badajze..
Nie rozumiesz problemu. Medivhowi chodziło o to, że mając zainstalowaną jedynie podstawe można zdobyć maksymalnie 20 poziom. I tak jest. A jak masz HotU to już całkiem inna bajka.
Ps. Ja skończyłem z 17 poziomem robiąc wszyskie misje i bez towarzysza. Dodatkowo jako czarownik dostawałem więcej doświadczenia więc nie wiem jakim sposobem można np. 19 złapać :?. Osiemnasty można na pewno, bo brakowało mi do niego jakieś 300 punktów, które straciłem mająć dobre serduszko i nie zabijąc tych, których można było oszczędzić.
Ps. Ja skończyłem z 17 poziomem robiąc wszyskie misje i bez towarzysza. Dodatkowo jako czarownik dostawałem więcej doświadczenia więc nie wiem jakim sposobem można np. 19 złapać :?. Osiemnasty można na pewno, bo brakowało mi do niego jakieś 300 punktów, które straciłem mająć dobre serduszko i nie zabijąc tych, których można było oszczędzić.
tak ale później grałem drugi raz i pobiłem swój rekord 34hehehehheh
Cytat
Nawiasem mowiąc, moze mozna dojść do tych poziomow przechodzac gry po dwa razy
Nie mozna dojść do poziomu 35 w podstawce. Max. 20 poziom.
Słuchajcie nie krzyczcie tak na chłopaka , bo się zamknie w sobie :wink: Nawiasem mowiąc, moze mozna dojść do tych poziomow przechodzac gry po dwa razy, ja co prawda mialem problem z save'm i musiałem grać postacia dość wypasioną od środka gry(śmieszne dublowanie sie przedmiotów jak np. snieżna kula :lol: ), niestety nie doszedłem do tego poziomu, ale kto wie moze... 8)
Ja ukończyłem dokładnie na 18. Chciałem grać jeszcze raz, ale ile można :wink: