Prawde mówiąc, Kurnik, to wybacz ale nienawidze Realu, ale jeśli ktoś ich lubi to to szanuje. Ale mam taką uraze po tym finale Ligi Mistrzów.
Piłka Nożna - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
cO WY REALU NIE LUBICIE?? NIE OBRAŻAJCIE MOJEJ DRUŻYNY NAJLEPSZEJ !!!
A moje ulubione to:
Liga: Polska
Reprezentacja: Vanuatu, San Marina, Azerbejdżan
Drużyna: Lech Poznań, Arka Gdynia, Cracovia Kraków i KSZO Ostrowiec
Dream team: nie mam
[snapback]7169[/snapback]
Hehe, jak widzę nasze drużyny w akcji to wychodzę z pokoju...przeważnie mecz kończy się wielką bijatyką kiboli, i co z tym się wiąże...?
A moje ulubione to:
No to widze, że nie jestem sam na tym forum kto lubi piłke Najlepszy klub to oczywiście Ajax Amsterdam. Piłkarzy mam dużo ulubionych: Edgar Davids, David Beckham, Pavel Nedved, C. Ronaldo i pewnie jeszcze paru
Chłopaki!! Dobrze myślicie . Ja nie lubie Realu bo wygrał z Juvantusem w '98 w finale Ligi Mistrzów. A Juventus jest moją ulubioną drużyną od 7 lat .
[snapback]7022[/snapback]
Jeśli chodzi o JUVE nie jestem ich wyrażnym sympatykiem ale i nie przeciwnikiem. Niech by teraz rozegrali sparing z piłkarzami realu, to rozniesli by ich na strzępy. Widać, że Real nie jest ostatnio na Fali, i oby tak dalej trzymali.
[snapback]7054[/snapback]
Real niezła drużyna ,ale jak Wisłe roznieśli to no cóż...kto by nie był przeciwko <_<
Chłopaki!! Dobrze myślicie . Ja nie lubie Realu bo wygrał z Juvantusem w '98 w finale Ligi Mistrzów. A Juventus jest moją ulubioną drużyną od 7 lat .
[snapback]7022[/snapback]
Jeśli chodzi o JUVE nie jestem ich wyrażnym sympatykiem ale i nie przeciwnikiem. Niech by teraz rozegrali sparing z piłkarzami realu, to rozniesli by ich na strzępy. Widać, że Real nie jest ostatnio na Fali, i oby tak dalej trzymali.
...wszystkie oprócz Realu Madryd ...
[snapback]6985[/snapback]
Możemy sobie tylko pogratulować piłkarskiego gustu, Real to monopoliści, niesubordywalne gwiazdy, nie wiem naprawdę czemu zbierają z całego świata footbolowego największych snobów i pakuja ich do jednej drużyny. Gdyby jeszcze grać umieli..
Ja lubie kluby:
-Manchester United
-Fc Barcelona
-Legia Warszawa
-Zagłębie Sosnowiec:D
-Wisła Kraków
-i inne , wszystkie oprócz Realu Madryd:D
Reprezentacje:
-oczywiscie Polska:)
-Niemcy
-Nigeria , Tanzania , Malawi - rybki mam z tych rejonów
-i inne
-Manchester United
-Fc Barcelona
-Legia Warszawa
-Zagłębie Sosnowiec:D
-Wisła Kraków
-i inne , wszystkie oprócz Realu Madryd:D
Reprezentacje:
-oczywiscie Polska:)
-Niemcy
-Nigeria , Tanzania , Malawi - rybki mam z tych rejonów
-i inne
Krótko i zwięzle :
Ulubiona liga: Premier League
Ulubiona Reprezentacja: Czechy i Polska
Ulubiiona drużyba: Groclin i Arsenal Londyn
Dream Team: Nie mam ,ale napewno Frankowski,Zurawski i Krzynówek
Ulubiona liga: Premier League
Ulubiona Reprezentacja: Czechy i Polska
Ulubiiona drużyba: Groclin i Arsenal Londyn
Dream Team: Nie mam ,ale napewno Frankowski,Zurawski i Krzynówek
Gamec popieram , nie cierpię piłki....
NIENAWIDZE GALY! Taki krotki zwiezly post
Wpisujcie swoje uluibione ligi, kluby reprezentancje i swój dream team. Ja uwielbiam Juventus Turyn, a co za tym idzie ligę włoską. Bardzo lubie również Chelsea Londyn. Najlepsza reprezentacje mają obecnie wg mnie Włochy i Czechy. Dream teamu całego nie mam ale napewno musza tam być: Buffon, Del Piero, Drogba, Krzynówek
[snapback]6753[/snapback]
Cóż, wyprzedziłeś mnie jeśli chodzi o rzopoczecie tego topica, miałem identyczny pomysł... Co do ulubionej ligi, bez wątpienia jest angielska Premier League, mnogość naprawdę dobrych zawodników a co za tym idzie zawodników, potenguje emocje i naprawdę jest na co popatrzeć. Reprezentacja Czech, jest bardzo silna ale po odejściu z kadry Nedveda, nie jest to już to samo, zespół stracił gdzieś ten swój zapał, znany nam jeszcze z niedawno rozgrywanych mistrzostw europy. Najlepsze zespoły na świecie w chwili obecnej to według mnie, ostatnio gromiąca wszystkich Brazylia, zgrana 11 Holandii i solidna do bólu reprezentacja Francji. Moje ulubione kluby to:
- Chelsea Londyn (Tu ukłon w stronę, Miltena )
- FC Liverpool
- Bayer Leverkusen
- CF Valencia
- Widzew Łódź
Wpisujcie swoje uluibione ligi, kluby reprezentancje i swój dream team. Ja uwielbiam Juventus Turyn, a co za tym idzie ligę włoską. Bardzo lubie również Chelsea Londyn. Najlepsza reprezentacje mają obecnie wg mnie Włochy i Czechy. Dream teamu całego nie mam ale napewno musza tam być: Buffon, Del Piero, Drogba, Krzynówek