Ja jeszcze nigdy nie byłem w Kinie wolę oglądać filmy na tvfilmy.pl ;p
Napalone nastolatki - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ja z braku funduszy byłem tylko 3 razy.
Dzięki wszystkim za głosy.
Można zamknąć już ten dziwny temat.
Można zamknąć już ten dziwny temat.
No nie...a taki dobry tytuł xD.
Temat ankiety mi się nie podoba, zbyt_zamulony, but done.
Napisano jasno "w kinie" i nie prosi się o żadne wyjaśnienia, cyferki wystarczą ; ).
Głos oddany.
Głos oddany.
Poszło
Tylko było to pytanie na temat ile razy w tym roku byliśmy w kinie, czy na filmie?
Tylko było to pytanie na temat ile razy w tym roku byliśmy w kinie, czy na filmie?
Również zagłosowałem.
(Powinna być odpowiedź: Zero. po prostu. Bez tych torrentów)
Uzasadnień nie trzeba, nie chodziłem na statystykę więc cyfry stykną.
To z torrentami to żart, w wersji finalnej tego nie będzie oczywiście
EDIT
Eni, a byłaś w kinie na czymś innym niż film? Nie no w sumie się da... Można sobie popcorn iść kupić na przykład...
To z torrentami to żart, w wersji finalnej tego nie będzie oczywiście
EDIT
Eni, a byłaś w kinie na czymś innym niż film? Nie no w sumie się da... Można sobie popcorn iść kupić na przykład...
Brakuje jeszcze jednej możliwości w ankiecie:
- Mieszkam w miejscu, które jest pozbawione tego typu miejsc.
- Mieszkam w miejscu, które jest pozbawione tego typu miejsc.
Kto twierdzi, że matma to same cyferki, nie chodził na STATYSTYKĘ! Też oddałem głos.
Głos oddany. Potrzebujesz uzasadnienia wyboru, czy tylko sam wynik? W sumie to matematyka, więc pewnie tylko cyferki
Napalone nastolatki
Tytuł tematu to oczywiście tani chwyt, żebyście wbijali tu i mi się przydali na coś
Chodzi o zadanie, które zadał nam nasz nauczyciel matematyki: ankieta. Na dowolny temat. Temat oczywiście jakiś zmulony najbardziej tu pasuje, więc pomyślałem, że może dobrze będzie tak: 'Ile razy w ciągu ostatniego roku była/był pani/pan w kinie?'
Danke szun za zagłosowanie.
Do moderatorów: tytuł możecie zmienić, jeśli bardzo narusza regulamin forum, ale ten ewentualny nowy niech będzie równie fascynujący, np. 'Gaszę płomień palnika acetylenowo-tlenowego powiekami'.
Tytuł tematu to oczywiście tani chwyt, żebyście wbijali tu i mi się przydali na coś
Chodzi o zadanie, które zadał nam nasz nauczyciel matematyki: ankieta. Na dowolny temat. Temat oczywiście jakiś zmulony najbardziej tu pasuje, więc pomyślałem, że może dobrze będzie tak: 'Ile razy w ciągu ostatniego roku była/był pani/pan w kinie?'
Danke szun za zagłosowanie.
Do moderatorów: tytuł możecie zmienić, jeśli bardzo narusza regulamin forum, ale ten ewentualny nowy niech będzie równie fascynujący, np. 'Gaszę płomień palnika acetylenowo-tlenowego powiekami'.