hehe tak znalesc go jest ciezko musialem sie zmusic z skorzystania z kodu "goto Larson"
Larson! Ponownie! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Mi też się tak raz zrobiło, to go spotkałem w Klanie Młota.
Niestety Larson mógł zginąć przez lodowe wilki podczas dotarcia.Spróbuj może kodem spawn larson lub goto larson.
Wczytaj wcześniejszy zapis gry (tuż przed misją "Zgoda wytapiaczy"). Przyjmij misję jeszcze raz i teleportuj się di klanu Wilka (chyba tam mieszka Larson). To może uda ci się go "złapać" zanim wyjdzie z wioski. Jak nie masz teleportu to przeszukaj kufry w domu Rune.
Witam!
Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Po rozmowie z Rune w Klanie Młota dowiedziałem się, że Larson wyruszył w góry na północ. Według mapy i programu G3IMap jest w punkcie oznaczonym jako "17". Jest to ognisko przy obozowisku kopaczy rudy! Misja z Hauke i pełzaczem. Larson powinien być przy ognisku. We wcześniejszym temacie ktoś powiedział, że "może nie doszedł na miejsce"... u mnie minęły w grze 4 doby, a Larsona dalej nie ma. Zaczyna to być co najmniej irytujące, ponieważ nie mogę ukończyć misji.
Nie używam kodów.
Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję.
~Brave...
Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Po rozmowie z Rune w Klanie Młota dowiedziałem się, że Larson wyruszył w góry na północ. Według mapy i programu G3IMap jest w punkcie oznaczonym jako "17". Jest to ognisko przy obozowisku kopaczy rudy! Misja z Hauke i pełzaczem. Larson powinien być przy ognisku. We wcześniejszym temacie ktoś powiedział, że "może nie doszedł na miejsce"... u mnie minęły w grze 4 doby, a Larsona dalej nie ma. Zaczyna to być co najmniej irytujące, ponieważ nie mogę ukończyć misji.
Nie używam kodów.
Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję.
~Brave...