Fajnie by było gdyby Tor obił WoW'a. Ale myślę, że tylko kolejny MMO Blizzarda mógłby tego dokonać
Star Wars The Old Republic - Godny rywal dla WoW ? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Użytkownik (eternal) Dylanjuh dnia pią, 23 sty 2009 - 00:57 napisał
Cóż nawet jeśli nie to będziemy mieli kawał niezłego RPG. W końcu marka na coś wskazuje. Niemniej jednak AoC i WAR lepsze, nowsze i ciekawsze, toną jak titanic, a łajba Blizzarda to w porównaniu z nimi( pod względem abonentów) SSV Normandy.
Tak racja marka wkońcu wskazuje na to że szykuje się coś naprawdę dobrego a do tego dochodzi taki motyw że posiadacze Xbox360 będą mogli grać za free ponoć a co z abonamentem na PC ? tego dowiemy się w lutym na konferencji BioWare ale z początku myślałem że za tą grę weźmie się Obsidian bo jakoś po drugim kotorze jestem zrażony
Star Wars The Old Republic konfrontacji z WoW-em nie ma szans, ale na pewno przyciągnie spore rzesze fanów. Pomimo, że osobiście nie przepadam za MMoRPG-ami i unikam ich jak ognia, to nowym KoTOR-em z pewnością się zainteresuje, chociaż zdecydowanie wolałbym go dostać jako zwykłą grę single
Cóż nawet jeśli nie to będziemy mieli kawał niezłego RPG. W końcu marka na coś wskazuje. Niemniej jednak AoC i WAR lepsze, nowsze i ciekawsze, toną jak titanic, a łajba Blizzarda to w porównaniu z nimi( pod względem abonentów) SSV Normandy.
Hmmm dziwne że nikt jeszcze na tym forum nie wspomniał o nowym projekcie firmy BioWare o nazwie Star Wars The Old Republic dlatego ja wspomnę
Akcja TOR'a toczy się niewięcej 300 lat po zniszczeniu Gwiezdnej Kuźni w jedynce i zabiciu Krei w dwójce czyli trochę wody upłynęło w Wiśle, sithowie po dowództwem Imperatora Nagi'Sadow planują ostatecznie pozbyć się republiki a my stajemy po którejś z stron albo Republika albo Sithowie. W grze będzie fabuła czyli że nasze poczynania wpłyną na przyszłą grę i tu ma być coś takiego też że Jedi będzie mógł być złym osobnikiem a sith dobrym lub na odwrót.
Czy to godny konkurent dla WoW ?
Akcja TOR'a toczy się niewięcej 300 lat po zniszczeniu Gwiezdnej Kuźni w jedynce i zabiciu Krei w dwójce czyli trochę wody upłynęło w Wiśle, sithowie po dowództwem Imperatora Nagi'Sadow planują ostatecznie pozbyć się republiki a my stajemy po którejś z stron albo Republika albo Sithowie. W grze będzie fabuła czyli że nasze poczynania wpłyną na przyszłą grę i tu ma być coś takiego też że Jedi będzie mógł być złym osobnikiem a sith dobrym lub na odwrót.
Czy to godny konkurent dla WoW ?