Początkowo sądziłem, że to reinstalacja, ale i tak mi się po chwili wyłączyło. Zastosowałem technikę docinania grze - zapisywałem, zanim się wyłączyła. I znudziło jej się sabotowanie xD
Problem z grą - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Co zadziałało?
Rozszerzona, owszem. Dzięki za pomoc.
Cytat
Wersja 1.4.5.
Mam więc rozumieć, że jest to Edycja Rozszerzona? Wczytaj ostatniego save z IV aktu i kontynuuj rozgrywkę. Jeśli sytuacja się będzie powtarzać, to reinstalacja gry powinna pomóc.
A jak ze sprzętem?
Spróbuj powyłączać wszystkie zbędne programy (last.fm, gg, jakieś emule i inne fajerfoksy) w czasie gry.
Spróbuj powyłączać wszystkie zbędne programy (last.fm, gg, jakieś emule i inne fajerfoksy) w czasie gry.
Oryginał, XP, bez patchy. Wersja 1.4.5.
1. Podstawowe pytanie: pirat czy oryginał. W przypadku tego drugiego był już poruszony taki temat.
2. XP czy Vista?
3. Wgrywałeś jakieś patche?
2. XP czy Vista?
3. Wgrywałeś jakieś patche?
W sumie w temacie i opisie zawarłem prawie wszystko.
Gra wyłącza się w V rozdziale, gdy walczę na grobli po stronie rebeliantów z zakonnikami. Z tego, co zauważyłem, dzieje się to w momencie, gdy zabijam jednego z nich. Nie wyskakuje błąd, nic takiego. Po prostu wywala mnie do pulpitu.
Jest na to jakiś lek?
Gra wyłącza się w V rozdziale, gdy walczę na grobli po stronie rebeliantów z zakonnikami. Z tego, co zauważyłem, dzieje się to w momencie, gdy zabijam jednego z nich. Nie wyskakuje błąd, nic takiego. Po prostu wywala mnie do pulpitu.
Jest na to jakiś lek?