Nie słyszałem otakiej mozliwości, ale głowy uciąc sobie nie dam. Raczej nie.

Spełnia, nawet uderza tą laska ale nie razi prądem, i jeszcze jedno pytanie; gram krasnoludem i zrobiłem sobie ta kurtke regeneracyjna ale jest na mnie za dużo czy sa jakies sposoby aby zrobić ją mniejsza?
A spełnia jej wymagania? Znaczy, czy ma odpowiednio rozwinięte cechy? No i sprawdź, czy w ogóle wziął ją do ręki, towarzysze mają ciekawe sposoby na określanie, która broń lepsza...
Czy Towarzysze moga korzystać z takich rzeczy? Bo dałem Virgilowi elektryczna laske i batarie, ale niestety raczej jej nie używa tak jak powinnien...
Albo zrobić własną. Schemat ogniwa jest na drugim poziomie chemii, ewentualnie można nauczyć się schematu ogniwa z ziemniaka i cytryny, ale to mało wydajne.
Kupić można w praktycznie każdym technicznym mieście, czyli też w Kaladonie, Czarnykorzeniu, Ashbury, w Zamglonych Wzgórzach i Dernholmie tez jest chyba możliwość kupienia baterii. Tylko ie przesadzaj, bo to dość ciężkie.
Trzeba kupić baterię o ile dobrze pamiętam (W Klanie Koła lub Tarancie możesz kupić)
Z tego co pamiętam, wystarczy po prostu mieć baterię w plecaku, a przedmiot sam będzie pobierał potrzebną ilość, jak pistolet amunicję.
Witam wszystkich to mój pierwszy post na forum i raczej nie ostatni
Mam pytanie co do rzeczy który tworze elektryczną techniką, pisze przy nich że wymagają naładowania, jak to zrobić?