Prince of Persia FILM - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_cannabis dispensary*,
I recently tried cannabis dispensary , and I’m absolutely impressed with the quality. The effects were smooth, calming, and exactly what I was hoping for. The miscellany of options also allowed me to upon something skilful for both relaxing evenings and fecund days. Indubitably second for anyone seeking significant results!
Atis,
Zupełnie... zupełnie inny gość.
Ale coraz bardziej zaczyna mi się podobać... Jakie jest bardzo w moim typie... rawrrrr...
Ammon,
Możliwe jest, żeby zarost i długie włosy tak odmieniły człowieka? A może to wina wieku? Szkoda, że nie wiadomo kiedy były robione te zdjęcia.

Cytat

Widziałem 3 z 4 filmów i za cholere nie kojarze tego aktora.

Wiesz już dlaczego.
Ekhtelion,
Yyyy... http://images.google.pl/images?hl=pl&q...sa=N&tab=wi

No tego chłoptasia to już trochę lepiej kojarze. Ale za nic bym nie powiedział, ze ten gościu z pierwszego posta to ta sama osoba. Zmienili faceta nie do poznania.
Atis,
Tar, przestań. Wiem dobrze do czego to prowadzi. Szukasz kolejnego powodu, żeby się przyczepić. NIE.
Ekhtelion,
Widziałem 3 z 4 filmów i za cholere nie kojarze tego aktora.
Taramelion,
A za co lubisz Hugha Jakcmana?
Atis,
Nieoglądałam żadnego z wymienionych przez ciebie filmów i raczej się nimi nie interesuję... chciaż "Zdoaiaka" można by było zoabczyć...
Hugh Jakcman? NIE. Lubię gościa, ale w roli Księcia go nie widzę.
Dabu,

Cytat

Nazwisko i sława? Ja o gościu pierwszo słyszę XD.

Cytat

No ja też pierwsze co słysze o tym gościu.

Jarhead, Tajemnica Brokeback Mountain, Zodiak, Pojutrze... Wątpię, czy taki niepopularny. :]
Favar,
Aktor może być, ale bardziej pasowałby Hugh Jackman (Wolverine) czy Ryan reynolds (Hannibal king z Bladea) Starawi, chyba nieco za przykokszeni, ale przynajmniej nieokrzesani (+sześciopaki )
Prędzej oni niż ludzie pokroju Tobyego Maguirea i tego tu Jakea Gyllenhalla.
Ekhtelion,
No ja też pierwsze co słysze o tym gościu.

Ale zauważcie, że tutaj gość jest sfotografowany na jakimś parkingu chyba, a nie na planie. Dodajmy do tego oswietlenie, stylizacje, efekty komputerowe i będzie wyglądał zupełnie inaczej. Mam nadzieje przynajmniej...
Atis,
Nazwisko i sława? Ja o gościu pierwszo słyszę XD.

Cytat

(...) silny, ale do tego i zwinny.

No tego to my po paru zdjeciach nie zweryfikujemy napewno XD.
Eni,
Ja bym poszła Mnie tak mocno napakowani faceci nie kręcą.

Cytat

Napisz sobie na klacie Tar: "Dla Ciebie Eni" i cyknij fotkę. Bedzie wniebowzięta .

Wcale, że nie ;u
Matthias Circello,
Ale dlaczego akurat on? ;p Mogliby znaleźć jakiegoś lepszego. Nazwisko i sława to ne wszystko. Jak by się postarali, to by stworzyli nowego bożyszcza.
Tokar,

Cytat

A mi on wygląda zbyt klocowato. Powinien być szczuplejszy. Dobrze zbudowany, silny, ale do tego i zwinny. wink.gif Jak to w grze.

Zgadzam się, za dużo masy Poza tym brakuje mu tej fikuśnej bródki i wygląda jak z WW, a nie z SoT.

Tylko czy gdyby nie pokazał umięśnionej klaty, to czy fanki 'boskiego' Jake'a Gyllenhaal'a poszłyby szturmem do kin ?
Matthias Circello,
A mi on wygląda zbyt klocowato. Powinien być szczuplejszy. Dobrze zbudowany, silny, ale do tego i zwinny. Jak to w grze.
Ekhtelion,
Napisz sobie na klacie Tar: "Dla Ciebie Eni" i cyknij fotkę. Bedzie wniebowzięta .
DekardKein,
Jak dla mnie to mało troszkę tego podobieństwa....
Wczytywanie...