Nie wiem
Oddałem w ręce specjalistów 
Monitor się wyłącza :/ - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Kondensatory wylały?
Monitor był podłączany do innego kompa i sprawdzany 
Zasilacz sprawny i karta graficzna tez
Procek jest good
prawdopodobnie jeden układ na płycie gł. się przegrzewa ... bo sprawdzałem
min po włączeniu jest już rozpalony 
Zasilacz sprawny i karta graficzna tez
Procek jest good
Sprawdź czy aby na pewno nie masz na odwrót podpiętego kabelka mysz i klawiatury, bo pasuje do opisu (też kiedyś taką bzdurę zrobiłem, ale dzięki temu nowy monitor mam
).
No to są 3 opcje (jeśli nie kabelki):
- Monitor/graficzna
- Zasilacz
- Główna
W innym wypadku byłby jakieś dźwięki z wewnątrz PCeta
[Dodano po minucie]
A właśnie wiatraczek od procka kręci się jak uruchamiasz kompa? Lub czy wykonuje jakikolwiek ruch?
No to są 3 opcje (jeśli nie kabelki):
- Monitor/graficzna
- Zasilacz
- Główna
W innym wypadku byłby jakieś dźwięki z wewnątrz PCeta
[Dodano po minucie]
A właśnie wiatraczek od procka kręci się jak uruchamiasz kompa? Lub czy wykonuje jakikolwiek ruch?
Już sprawdzałem wszystko
każdy kabelek i każdą część 
Wygląda na to że to płyta głowna ...
Wygląda na to że to płyta głowna ...
Widzisz bios? Jeśli tak to nie grafika.
Jeśli nie, spróbuj z innymi pamięciami.
Jeśli nie pomoże to wykonaj następujące czynności:
Rozłóż i złóż komputer na nowo - wyszstko odłącz poczekaj 10 min na rozładowanie napięć i złóż nazat.
Jeśli nic się nie stało możesz zacząć obawiać się utraty albo procka, albo płyty g.
Napisz jeszcze coś o sygnałach dźwiękowych kompa.
Jeśli nie, spróbuj z innymi pamięciami.
Jeśli nie pomoże to wykonaj następujące czynności:
Rozłóż i złóż komputer na nowo - wyszstko odłącz poczekaj 10 min na rozładowanie napięć i złóż nazat.
Jeśli nic się nie stało możesz zacząć obawiać się utraty albo procka, albo płyty g.
Napisz jeszcze coś o sygnałach dźwiękowych kompa.
Jej, też coś takiego miałam. Później okazało się, że ze dwa bolce z wtyczki się wyłamały i zostały w gnieździe, w dodatku kabel się 'połamał'. Wystarczyło trochę kablami się pobawić, ale ja mam zwykły monitor z dupą 
Prawdopodobnie płyta głowna padła 
NAZWA TEMATU. Dopóki jej nie zmienisz nic nie powiem.
Wszystkie kabelki podpięte ... zasilacz sprawny bo sprawdzony
Wczoraj jeszcze wszystko działało ;/
Może to być coś z systemem? Mogę spróbować zrobić reinstal
Może to być coś z systemem? Mogę spróbować zrobić reinstal
Utrata synchronizacji. Może np. płyta główna nie podaje odpowiedniego napięcia do karty i ta się po prostu jakby wyłącza. Ja bym spróbował wsadzić inny zasilacz do kompa. Albo podpinać wszystko: dyski, karty, USB, zostawić tylko grafę i 1 kość pamięci. Wtedy pobór mocy będzie mniejszy i może wystartuje.
Na pewno wszystkie kabelki dobrze podpiąłeś? Może karta graficzna wymaga dodatkowego zasilania?
Aha, i nazwij normalnie ten temat. Bo za coś takiego urywamy głowy i marynujemy w occie.
Na pewno wszystkie kabelki dobrze podpiąłeś? Może karta graficzna wymaga dodatkowego zasilania?
Aha, i nazwij normalnie ten temat. Bo za coś takiego urywamy głowy i marynujemy w occie.
Witam 
Mam problem z moim kompem
Odpalam go i nagle monitor jakby się wyłącza
Stacja normalnie pracuje (tak mi sie wydaje) a monitor jest ciemny (robi się dokładnie coś takiego jak przy normalnym wyłączaniu kompa z tą różnicą że stacja pracuje a monitor jest ciemny jakbym go właśnie wyłączył -_- Jest to LCD, przy normalnym wyłączaniu zielone światełko na ee włączniku zmienia się w pomarańczowe a na monitorze pisze power off czy cos w tym stylu i dokładnie robi się to samo teraz).
Nie jest to wina karty bo mam 2 i wymieniłem (niemożliwe żeby obie padły) ... robi się to samo ... Monitora też nie bo własnie pisze od znajomego i wszystko działa ... Ma ktoś jakieś pomysły??
Mam problem z moim kompem
Odpalam go i nagle monitor jakby się wyłącza
Nie jest to wina karty bo mam 2 i wymieniłem (niemożliwe żeby obie padły) ... robi się to samo ... Monitora też nie bo własnie pisze od znajomego i wszystko działa ... Ma ktoś jakieś pomysły??