Dziękuję wszystkim za pomoc. Okazało się, że w Sadze Icewind jaką zakupiłem są umieszczone mody wraz z ładnym opisem. Są, jak rozumiem, także przetłumaczone.
Portrety jak wspomniałem porobię bo już znalazłem świetne.
Została jeszcze tylko sprawa dźwięków. Czy ktoś już kiedyś z was podmieniał głosy bohaterów.
[Dodano po 41 minutach]
W instrukcji stoi tak[dokładnie nie chce mi się cytować] by dowiedzieć się jak wrzucić własne postacie przejdź na stronę 20 do rozdziału karta postaci. A tam, ekran modyfikacji postaci pozwoli ci zmienić portret sratatata. Nic o wymiarach.
Ściągnąłem te portrety z baldrua i teraz wiem, że wielkość powinna wynosić.
210 na 330 i 42 na 42.
Należy samemu stworzyć katalog Portraits.
Co do dźwięków to też już wiem, ale póki co nie chce mi się robić ich, może przeżyję z tymi.
Portrety jak wspomniałem porobię bo już znalazłem świetne.
Została jeszcze tylko sprawa dźwięków. Czy ktoś już kiedyś z was podmieniał głosy bohaterów.
[Dodano po 41 minutach]
W instrukcji stoi tak[dokładnie nie chce mi się cytować] by dowiedzieć się jak wrzucić własne postacie przejdź na stronę 20 do rozdziału karta postaci. A tam, ekran modyfikacji postaci pozwoli ci zmienić portret sratatata. Nic o wymiarach.
Ściągnąłem te portrety z baldrua i teraz wiem, że wielkość powinna wynosić.
210 na 330 i 42 na 42.
Należy samemu stworzyć katalog Portraits.
Co do dźwięków to też już wiem, ale póki co nie chce mi się robić ich, może przeżyję z tymi.