Miecze były potężne dopuki trzymały sie. razem jeśli je rozdzieliłeś na 2 grupki stawały sie słabe i wmiere łatwe do pokonania
Brak drzwi do grobowca - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Dla jednych miecze były trudne a dla innych łatwe Dla mnie były prościutkie. Grałem niestety wojownikiem.
Miecze były trude, ale dało się je pokonać (czarownik). A co tych misji, to da się je wykonać nawet na piracie I w Wieży wszystko ok. Trzeba mieć dobrych piratów . Nie, nie, co ja mówie. Piractwo jest nielegalne! Potępiam ich i przeklinam na wieki .
A jaka postacia grales?
ja a co w tym tródnego dosć słabe były szkoda że po ich pokonaniu nie zamieniał sie w normalne miecz z mocą rzywiołów
Na marginesie zapytam:czy komus sie udalo pokonac te swiecace miecze w jednym z grobowcow,tam gdzie dostawalo sie zbroje?
Mniejsza z ty ale nie da sie dojąć z jednego do drugiego.
Masz racje bo jak sie wchodzi pod żaglami to jest sie po drugiej stronie :lol: akweduktu i widać brzeg gdzie próbowałem go znaleĽć.
Masz racje bo jak sie wchodzi pod żaglami to jest sie po drugiej stronie :lol: akweduktu i widać brzeg gdzie próbowałem go znaleĽć.
a ty wycofaj się z tego tematu nazina bo ty masz oryginałkę
a akwedukty są 1 tylko z 2 weścieami osobiscie to sprawdałem tak zawsze jest 1 haron w obu i pod żaglami ( zawiszy) i koło zameczku to są tylko JEDNE AKWEDUKTY
a akwedukty są 1 tylko z 2 weścieami osobiscie to sprawdałem tak zawsze jest 1 haron w obu i pod żaglami ( zawiszy) i koło zameczku to są tylko JEDNE AKWEDUKTY
niewiem o co wam wszystkim chodzi :?: :?: :?:
łaściwie miałem na myśli pierścień erba i dziecko nieżądnicy bo tych zadań na piracie się naogu nie da wykonać
Sory za 3 odpowiedzi bo nie zauważyłem że jest 2 strona a jakiś błąd wyskakuje :? sory
Już wszystko wyjaśnione otóż drodzy Panowie są co najmniej 2 akwedukty w dokach, jeden do którego się wchodzi po przez jakby zamek( cos bliziutko którejś posiadłości) a do drugiego sie wchodzi poprzez Srebrne Żagle w piwnicy.
Totalny fartem to zauważyłem no ale już spoko teraz jestem w 2 akcie i mam jedna misje wykonaną a z tamtymi akweduktami 2 dni sie męczyłem i miałem już zrezygnować dzisiaj ale sobie pomyślałem "no tak dwa dni na szukanie i nic" i UDAŁO SIE
Polecam wytrwałość
A tak wogle to jest mój 2 RPG w pierwszy grałem Diablo 2 (kilka razy do niego wracałem i pewnie jeszcze wrócę) gram, bo musze, bo nie mam w co ale jakoś mnie wciągnął, wkurza mnie tylko to iż zamiast zrobić tak jak w diablo że jak się gościa koś to kilka razy na sekundę dostaje w łeb a tu to mozolne to jest.
Dzięki za próbę pomocy i za polucje ze stonki bardzo się przydały.
Totalny fartem to zauważyłem no ale już spoko teraz jestem w 2 akcie i mam jedna misje wykonaną a z tamtymi akweduktami 2 dni sie męczyłem i miałem już zrezygnować dzisiaj ale sobie pomyślałem "no tak dwa dni na szukanie i nic" i UDAŁO SIE
Polecam wytrwałość
A tak wogle to jest mój 2 RPG w pierwszy grałem Diablo 2 (kilka razy do niego wracałem i pewnie jeszcze wrócę) gram, bo musze, bo nie mam w co ale jakoś mnie wciągnął, wkurza mnie tylko to iż zamiast zrobić tak jak w diablo że jak się gościa koś to kilka razy na sekundę dostaje w łeb a tu to mozolne to jest.
Już wszystko wyjaśnione otóż drodzy Panowie są co najmniej 2 akwedukty w dokach, jeden do którego się wchodzi po przez jakby zamek( cos bliziutko którejś posiadłości) a do drugiego sie wchodzi poprzez Srebrne Żagle w piwnicy.
Polecam wytrwałość
Polecam wytrwałość
Chłopaki powiem wam tyle wielka kupa a wiecie, dlaczego bo AKWEDUKTY SA NAJMIEJ 2 a ten, o który chodziło to jest pod srebrnymi żaglami a ja myślałem o tym, co jest koło jakiejś posiadłości co najpierw trzeba rozwalić piratów (on jest troszkę wyżej)
Ale teraz ma rebusa w 2 akcie przy studni bo z soluci wynika że mam do niej wejść a jak chce to wyskakuje, że nie zdołam jej przepłynąć bo mi powietrz nie starczy. ZONK
A nad tymi kanałami to 2 dni sie męczyłem i wkońcu fartem znalazłem ale totalnym fartem.
Ale teraz ma rebusa w 2 akcie przy studni bo z soluci wynika że mam do niej wejść a jak chce to wyskakuje, że nie zdołam jej przepłynąć bo mi powietrz nie starczy. ZONK
A nad tymi kanałami to 2 dni sie męczyłem i wkońcu fartem znalazłem ale totalnym fartem.
luskan to sławne miejsce ze szczytu swojego wieży na którym się nikt nie rusza
o tak szczegulnie w luskanie szczegulnie w luskanie
no dokładnie a tak przy okazji pirat i oryginał to zasadnicza różnica
no to właśnie do skrzyni z której ją wyjołeś wsadasz jeną z broni chyba tarcze ceremonialną ale nie jestem pewien a ten koleś to charon olej go jeżeli wziołeś już piuro korneliuszka to charon już na nic ci się nie sprzyda
Jeszcze jedna ważna rzecz jak mi sie wydaje otóż mam tą notatkę z zagadką czyi musiałem ja wyjąć ze skrzyni. :O
HEHE jasne ze pirat a jest to jakaś różnica ???
I tak wogle to ściągam jakieś uaktualnienie z wp.pl 162 a da sie o uaktualnić???
I tak wogle to ściągam jakieś uaktualnienie z wp.pl 162 a da sie o uaktualnić???