sorry ale w NWN poziom trudności wcale wysoki nie jest....spokojnie można zacząć do 1 poziomu i jakoś się człowiek nie napoci w porównaniu z np: tacticsem w BG2, a skoro gramy dla przyjemności to grajmy a nie nabijajmy sobie tylko levele:) no chyba , że ktoś lubi:)
Tricki na doświadczenie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Jak zaczynasz od nowa grę postacią na maksymalnym levlu to weź sobie najwyższy poziom trudności i tak łatwo wcale nie będzie.
A to nie wystarczy kodu wpisać? a nie kombinować jakoś pod górkę i udając że tak jest uczciwiej?Grać trzeba a nie farmazonić!
Jaka jest przyjemność z gry jeśli w 2 rozdziale macie epicką postać? Nie wiem... może ja jestem jakiś dziwny, ale im trudniejsza gra, tym wiecej przyjemności...
Po prostu możecie porobić duuużo dodatkowych zadań itp...
Po prostu możecie porobić duuużo dodatkowych zadań itp...
Najprzyjemniejszy: wykonywac wszystkie questy i zabijac wszystkie moby. Tak najdłużej będziemy grac i wyciągniemy największą przyjemnośc z rozgrwki.
Ale odgrzane
A czy nie prościej zrobić jednego gościa i zrobić z nim linijkę konwersacji w której dostajesz 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 PD Skuteczniejsze, szybsze i zajmuje mniej miejsca na dysku
Użytkownik Sta¶o dnia wto, 19 paź 2004 - 21:39 napisał
Najlepszym sposobem na nabicie Exp. jest:
1. Zapisanie postaci.
2. Zrobienie moda z masą potworów.
3. Załadowanie postaci w modzie.
4. Pokonanie ich.
5. Zapisanie postaci.
6. W razie czego powtórzyć kilka razy punkty 4 i 5.
7. Załadowanie postaci do Kampanii.
1. Zapisanie postaci.
4. Pokonanie ich.
5. Zapisanie postaci.
[post="19625"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A czy nie prościej zrobić jednego gościa i zrobić z nim linijkę konwersacji w której dostajesz 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 PD Skuteczniejsze, szybsze i zajmuje mniej miejsca na dysku
musze spróbować z modami
Najlepszym sposobem na nabicie Exp. jest:
1. Zapisanie postaci.
4. Pokonanie ich.
5. Zapisanie postaci.
1. Zapisanie postaci.
4. Pokonanie ich.
5. Zapisanie postaci.
Ja zabiłem goblina, a on ciągle stał. Zabiłem go 3 razy
To samo można zrobić np. w Luskanie na placu, bo cały czas wyskakują mocniejsze potwory. A poza tym po co komu trick na exp, skoro każdy rozdział możemy przejść ile razy chcemy tą samą postacią.
To taka mała ciekawostka. Ratując zwierzęta w zoo możemy nabić sobie tyle doświadczenia, ile tylko chcemy.
Po prostu rozmawiamy ze zwierzakiem, że jest już wolny i może udać się do drzewa... I tak w kółko można z nim gadać. Za każdą rozmowę otrzymujemy 19 PD. Niedużo, ale zawsze coś.
Po prostu rozmawiamy ze zwierzakiem, że jest już wolny i może udać się do drzewa... I tak w kółko można z nim gadać. Za każdą rozmowę otrzymujemy 19 PD. Niedużo, ale zawsze coś.