Już raczej nie ma problemów, były tylko wtedy gdy zmieniali serwer, teraz raczej nie ma problemów.
Wiedźmin - Versus - ustawki na pojedynki - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ja się przymierzałem, ale słysząc o tych problemach z serwerami w końcu se odpuściłem...
To i ja powiem że gram Zacząłem wczoraj.
Nick: Truszkos
Rasa: Czarodziejka
Lvl: 6
Nick: Truszkos
Rasa: Czarodziejka
Lvl: 6
Podobno jest nowy serwer od dzisiaj, ale nadal kiepsko chodzi, to wszystko przez rusków, przez nich nawet w środku nocy (kiedy zwykle mało osób było) jest zajęty serwer (wiecie oni mają na jednym krańcu kraju 1 h, a na drugim 10 h).
Gdyby nie było tych problemów to też miałbym wysoki poziom, a tak to mam wciąż pierwszy, ponieważ nie mam okazji wchodzić.
To że serwer jest albo przeciążony, zajęty lub jest przerwa techniczna, jestem już na 9 i ciągle mam problem z wejście, a jak by nie było tego problemu to też bym miał 15 .
Tak patrzę i widzę, że dość dużo graczy ma ponad 15 level. I co teraz powiesz Diego na ten temat?
No okropność, nie dawno osiągnąłem 30 i zbierało mi się na kupienie porządnego amuletu, a tu taki krach, znowu od początku.
[edit]
Ale przynajmniej ci najlepsi nie mają takiej przewagi .
[edit]
Ale przynajmniej ci najlepsi nie mają takiej przewagi .
Zbyt dużych różnic nie ma, najgorsze w tym wszystkim jest to, że trzeba zacząć od pierwszego poziomu.
No to zobaczycie sobie później - a poza tym mam nadzieję ze wprowadzą coś ciekawego
Raczej w najbliższym czasie sobie nie zobaczymy
Cytat
W związku ze zbliżającą się wielkimi krokami premierą gry przeglądarkowej Wiedźmin: Versus pragniemy ogłosić dwudniową przerwę techniczną, w trakcie której wyłączone zostaną serwery gry. Przepraszamy za drobne niedogodności, które jednak są niezbędne przed premierą.
No i co ja też
Nick>:Kiyuku
Level:1 ale blisko 2
Rasa: Khem... źle mi się grało wiedźminem więc zmieniłem na...a zresztą sami zobaczycie
Nick>:Kiyuku
Level:1 ale blisko 2
Rasa: Khem... źle mi się grało wiedźminem więc zmieniłem na...a zresztą sami zobaczycie
Ja również gram
Nick: mateuszbk12
Level: 13
Rasa: Przeraza
Nick: mateuszbk12
Level: 13
Rasa: Przeraza
Ja gram.
Nick: Luyanki Werpolterop
Rasa: Wiedźmin
Level: 9
Nick: Luyanki Werpolterop
Rasa: Wiedźmin
Level: 9
Polecam .
Wiedźmin, Diego de Gallin , tak koło 1 .
Kto jeszcze gra, może tu to napisać.
Wiedźmin, Diego de Gallin , tak koło 1 .
Kto jeszcze gra, może tu to napisać.