Przecież to jeszcze wszystko trzeba by było edytować. Poza tym, to jeszcze wrzucić gdzieś model 3d głowy, także nie komplikować se lepiej.
Portret - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
NO w NWN to banalne hmm ale to nic nie twarz postaci najwazniejsza w grze ale dzieki wielkie za pomoc i Pozdrawiam
Niestety, nie jest to takie łatwe jak w np. NWN czy IWD gdzie wystarczyło wkleić portret do odpowiedniego folderu. W KotOR-ze trzeba by po to edytować cały plik portraits.2da co jest całkiem skomplikowane. Drugą opcją jest dowiedzieć się jak nazywa się jakiś tam portret z gry, następnie stworzyć w photoshopie plik o takiej samej nazwie w formacie *.tga i wrzucić to do folderu override co podmieni ten pierwszy.
Opcja numer 3: poszukaj gotowych modyfikacji z portretami w internecie.
Opcja numer 3: poszukaj gotowych modyfikacji z portretami w internecie.
Ile razy? Pewnie moożna se importować, chociaż pewien nie jestem. (tak był w BG i ID)
Witam.
Na poczatku gdy robimy postac mamy wybor portrety i z tym wiaze sie moje pytanie czy macie moze jakies portrety czy wogole sa jakies nobo te podstawowe nudne sie juz robia jak sie przechodzi kotora raz czy dwa w tygodniu
Pozdrawiam.
Na poczatku gdy robimy postac mamy wybor portrety i z tym wiaze sie moje pytanie czy macie moze jakies portrety czy wogole sa jakies nobo te podstawowe nudne sie juz robia jak sie przechodzi kotora raz czy dwa w tygodniu
Pozdrawiam.