Gatki mają ten plus że są lekkie i zawsze można je mieć na sobie i nie trzeba wkładać co chwila ani nie zapomni się ich nigdzie.
Kradzież - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Rang, to jeszcze nic. Ja zakląłem jakiś potężny przedmiot (nie pamiętam jaki) że w promieniu 50 stóp otwierały się wszystkie zamki ![](/view/images/emoticons/default/happy.gif)
![](/view/images/emoticons/default/happy.gif)
Użytkownik Rangramil dnia czw, 29 maj 2008 - 02:19 napisał
Ja na otwieranie zamków mam własną metodę. Tak zakląłem spodnie, żeby dawały moc otwarcia 100 punktów. Innymi słowy, nic sie nie oprze. O tak, moje Magiczne gatki otwarcia to naprawdę przydatna rzecz. I poręczniejsza od paczki zużywających się wytrychów.
Ja zrobiłem dokładnie tak samo. Zaklęta koszula nazwana "Otwieracz", otworzy wszystko na 100 lvl. Ładunek na 10 użyć, bajeczka.
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Ja na otwieranie zamków mam własną metodę. Tak zakląłem spodnie, żeby dawały moc otwarcia 100 punktów. Innymi słowy, nic sie nie oprze. O tak, moje Magiczne gatki otwarcia to naprawdę przydatna rzecz. I poręczniejsza od paczki zużywających się wytrychów.
Dzięki za pomoc ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Dobrym sposobem na trenowanie otwierania jet kupienie czaru zamknięci i otwieranie tego wytrychem.
No trochę odbiegłem od tematu, ale to w dobrej sprawie
.
No trochę odbiegłem od tematu, ale to w dobrej sprawie
Albo się ucz umiejętności otwierania zamków, bo z 20 wiele nie zrobisz.
Hahaha Tamc to było bardzo zmysłowe ;p Trafić w dziurkę zapomniałeś dodać;p
Ale ma rację, no i zależy ile masz um. włamywania się i od poziomu zabezpieczonej skrzyni ;p W razie czego kup zwój co otwiera zamki na 50 poziomie ;]
Ale ma rację, no i zależy ile masz um. włamywania się i od poziomu zabezpieczonej skrzyni ;p W razie czego kup zwój co otwiera zamki na 50 poziomie ;]
Hm, w ogóle dałeś ten wytrych "jako broń"?
Dajesz tak, wyciągasz go, niczym miecz, łuk czy czym tam walczysz.
Podchodzisz do skrzynki i "atakujesz ją" ~~
Próbowałeś tak?![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Dajesz tak, wyciągasz go, niczym miecz, łuk czy czym tam walczysz.
Podchodzisz do skrzynki i "atakujesz ją" ~~
Próbowałeś tak?
Znów mam problem. Jestem kompletnym laikiem.
Nie wiem jak otworzyć skrzynkę zabezpieczoną zamkiem.
Mam wytrych i sondę, umiejętności zabezpieczania 20 i klikam na tę skrzynię i nic. Może ktoś pomóc?
Nie wiem jak otworzyć skrzynkę zabezpieczoną zamkiem.
Mam wytrych i sondę, umiejętności zabezpieczania 20 i klikam na tę skrzynię i nic. Może ktoś pomóc?