jeżeli grasz na easy to najlepsze na awatara będą zaklęcia z obrażeniami od ognia, światła i elektryczności... najlepiej do tej bitwy wziąć khelgara, ponieważ ma on dużo PW i utrzymuje awatara na odległość od ciebie oraz kogoś, kto będzie dodatkowo wspomagał ciebie, nawalając zaklęciami lub khelgara, utrzymując go dłużej na dalekim zasięgu (ja osobiście wybrałem sand'a)
a co do miecza gith to sie nie zgodze,bo odegrał on znaczną rolę w bitwie z królem cieni, i nie wiedzieć skąd miałem wtedy więcej mieczy i dałem je casavirowi, khelgarowi, ammonowi i neeshce (największe premie do ataku) a sam uderzałem z zaklęć no i zadawały one obrażenia królowi cieni, więc na awatara też wg mnie powinno podziałać
a co do miecza gith to sie nie zgodze,bo odegrał on znaczną rolę w bitwie z królem cieni, i nie wiedzieć skąd miałem wtedy więcej mieczy i dałem je casavirowi, khelgarowi, ammonowi i neeshce (największe premie do ataku) a sam uderzałem z zaklęć no i zadawały one obrażenia królowi cieni, więc na awatara też wg mnie powinno podziałać