Poprawiłam.
Odznaczenia na forum - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Też się podczepie.
Podbijam, u mnie ten sam problem
[Dodano po 27 dniach]
I jeszcze raz podbijam, jak ktoś będzie miał wolną chwilę, niechaj zerknie, co z ty fantem poradzić
[Dodano po 27 dniach]
I jeszcze raz podbijam, jak ktoś będzie miał wolną chwilę, niechaj zerknie, co z ty fantem poradzić
Widzę, że pagony za konkursy wiedzy zostały ładnie rozdane, ale u mnie jeden nie działa (w sensie nie ma opisu). Da się coś z tym zrobić?
O borze sosnowy, dopiero teraz zobaczyłem moje nowe odznaczenie! Chlip, chlip, jestem z siebie taki dumny!
Dziękuję
Ale przecież już masz Serce.
Też jestem wytrwały... i nawet parę postów mam.
A co Ci?
A mi?
Ooo dziękuje serdecznie!
Niniejszym przyznaję krew_na_scianie Serce wytrwałych
Przybyło też nowe odznaczenie na piersi Trzeciego Kura - Serce wytrwałych!
A dziękuje bardzo serdecznie.
Gratulacje!
Wiwat!
Po krótkiej i niezbyt gorącej dyskusji w Redakcyjnymi gremium (czyli Ati z Ati), chcieliśmy odznaczyć Morttona Sercem Wytrwałych oraz Aniołem Nawróconych. Noś je z dumą.
[Dodano po 10 minutach]
To samo zacne grono zdecydowało o ozdobieniu piersi Niblli (Nibllego?) Pierwszą brygadą oraz Tarczą światła. Gratulujemy!
[Dodano po 7 minutach]
A także Redhorna Steelaxe'a odznaczamy Pierwszą brygadą! Obyś znowu nas tak intensywnie komentował, jak jeszcze niedawno! Czy coś...
[Dodano po 12 minutach]
I jeszcze Obserwatorowi przyznaję Serce Wytrwałych!
[Dodano po 10 minutach]
To samo zacne grono zdecydowało o ozdobieniu piersi Niblli (Nibllego?) Pierwszą brygadą oraz Tarczą światła. Gratulujemy!
[Dodano po 7 minutach]
A także Redhorna Steelaxe'a odznaczamy Pierwszą brygadą! Obyś znowu nas tak intensywnie komentował, jak jeszcze niedawno! Czy coś...
[Dodano po 12 minutach]
I jeszcze Obserwatorowi przyznaję Serce Wytrwałych!
Bo nie oglądam się za chłopakami ;p.
Tak fajny jak Twój zapłon.
Tamc., ale masz fajnego pagona... Kieszonkowy Ash xD.