Mam pytanie - czy ktoś spenetrował siedzibę Kuo-Toa w Podmroku? Jest tam możliwość przywołania ich boga, czy boginii, a co za tym idzie - zdobycia potężnych artefaktów. Mam tylko problem - jak można to zrobić???
--------------------------------------------
Dobra, możecie się już nie wysilać (czy ktoś tu w ogóle grał w BG2?!). W końcu sam na to wpadłem - trzeba tylko rzucić czar - przywołanie zwierząt i już.
Niekonicznie, wystarczy ogólnie jakiś przywołaniec (nie wszystkie), np. Wiwerna, Niewidzialny myśliwy, Pajęczy pomiot, Animacja martwego itp. Potem czeka nas krótka tłuczka z Demonicznymi i ciekawe fanty (m.in. Pas do Croma).
Łubudubu, łubudubu - niech żyje nam prezes naszego klubu, nieeech żyyyje naaam! Wybaczcie mi chwilę słabości -aż się wzruszyłem, kiedy okazało się, że ktoś tu grał w Bg2!
A co do Kua tO:) mam mały problem jak wchodze do podmroku i spotkam zobacze albo o boze zaatakuje jakigos (rybe) to mi do windowsa wychodzi pomocy... prubowałem wszystkiego nawet reinstalki mam pirata lae tylko tam mam jakieś problemy pomoc!!!
O ktore miasto chodzi, jakie tam stworki wystepowaly, bo nie moge sobie przypomniec :?: Co do Twojego problemu Przeklęty to nie wiem co moze byc tego przyczyna, u mnie w kazdym badz razie jak gry same wychodzily do wina to znaczylo, ze mialem za malo RAMu ( tak mialem w przypadku nwn, wieszal mi sie i wylaczal, dokupilem jedna kosc i wszystko dziala jak nalezy ) albo sproboj zainstalowac najnowsze sterowniki do karty graficznej :?
Problwem juz rozwiązany wystaRCZYŁ format windowsa:) teraz mam gorzej ku*wa mać zawiesza mi sie jak prubuje wejsć do któryś podziemi w piekle jeb*ny irenikus musiał stanać za drzwami ech...